ADDRESS

Zadružna 2b
Novi Sad, Serbia

PHONE

060-7440-333

O nama

office-massage-therapy-logo-1Tim za masažu na poslu (Office Massage) ima za cilj da približi koncept brige o zdravlju i preventive što većem broju ljudi. U skladu sa modernim istraživanjima, radnik sa smanjenjem stresa postaje produktivniji i srećniji na radnom mestu. U velikom broju zemalja u svetu, u mnogim organizacijama, ovaj sistem funkcioniše već duži niz godina. Naš cilj je da i u našoj zemlji koncept masaže na poslu postane deo korporativne kulture.

Naši office maseri su profesionalno obučeni i kontinualno se unapređuju u oblasti masaže i relaksacije na poslu. Osim pružanja usluga masaže, članovi našeg tima izlaze u susret članovima poslovnog kolektiva u vidu saveta o pravilnom držanju tela, fizičkim aktivnostima, daju preporuke i trude se da budu na usluzi zaposlenima da se lakše izbore sa uzbudljivim izazovima koje donosi svakodnevni posao.

Osnivač Office Massage koncepta je Marko Bjelica, dipl. fizioterapeut. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Duži niz godina se profesionalno bavi terapijskom masažom, i jedan je od aktivnih edukatora u ovoj oblasti. Office massage je proizvod inovativnog razmišljanja i želje da se unapredi radno okruženje i način života.