ADDRESS

Zadružna 2b
Novi Sad, Serbia

PHONE

060-7440-333

Naši zadovoljni klijenti

Office masaža je nešto što bi trebalo da postane praksa. S obzirom da smo dugo vezani za sedenje. Prija i probudi sva naša čula. Maser je više nego prijatan i maksimalno posvećen svome poslu.
Ankica

Prezadovoljna, moglo bi češće. Prijatan, ljubazan, detaljan, posvećen, daje i dodatne savete. Sasvim dovoljno 15 min na radnom mestu. Predlog da bar jednom nedeljno praktikujemo ovakve relaksacije.
Milena

Prezadovoljna uslugom, vrlo profesionalno, maksimalno posvećen, efekat momentalan. Takođe, predlog, češće ponavljati. Tako da mislim da će angažovanje biti češće.
Olga

Odlična masaža, prija i pomaže. Povremene masaže ovog tipa svima bi godile. Topla preporuka.
Branko

Moj lični utisak je da sam oduševljena, bukvalno još osećam “delovanje” tj. leđa me ne bole. Posle dužeg vremena ne osećam bol u donjem delu leđa, oduševljena sam, svakom ko ima bilo kakvu napetost u mišićima ili bol preporučujem !!!
Miroslava

Želim da postane praksa u firmi. Odlična stvar. Preporodio me i sav elektricitet izvukao. Dobila sam energiju da sa lakoćom odradim nastavak dana.
Katica

Koriste se sjajne tehnike masaže sa trenutnim efektom. Rastrešenost mišića i potpuni zen 15min. Probajte svi i obavezno preporučite drugima. Biće vam zahvalni za pauzu sa smislom.
Miloš

Neke od naših kompanija-klijenata:

rs_20years_logo daviesmeyer-hamburg-logo logo-1
logo 4242_totalobserver-logonavigator_logo_big